Ylläriylläri - perussukkaa pukkaa. Sininen vaihe on näemmä jäänyt päälle. Lanka on kesällä vaihdossa saatua LankaTaian Taikasport-lankaa. Oikein miellyttävä neulontakokemus. Tätä voisi hankkia lisää.

1285874471_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koko miehen 42 - 43

Varsi 3o1n-ribbi (15 s/puikko)

Puikot Knit Pro 3

***

Syksyn SNY teki sitten oharit. No, en voi tietää taustalla vaikuttavia asioita. Onneksi en ole ehtinyt kovasti harmittelemaan asiaa yo-kirjoitusten ja muiden juttujen takia. Enkeli on löytynyt, ja uusi SNYkin kävi jo kurkkailemassa täällä. Vilkutuksia! Kevään SNY-kierroksen jätinkin väliin. Onneksi minulla itselläni on ihan huippu snytettävä ja paketteja on hauska suunnitella.

Minulla on koko syksyn ollut vaiva, joka on vaikuttanut elämänlaatuunkin - yli kuukauden on vaivannut tulehdus jalkapohjassa. Luupiikiksikin sitä joskus kutsuvat. Tuli varmaan heti ensimmäisellä työviikolla uusista työkengistä, jotka eivät sitten olleetkaan ihan passelit jalkaan. Kaksi kertaa olen saanut kortisonipiikin, ja nyt vihdoin alkaa tuntua paremmalta.

On taas alkanut kausi, jolloin auto pitäisi muistaa ajaa illalla talliin. Aamulla ikkunat ovat olleet umpijäässä lähes joka päivä tällä viikolla. Alkaa taas se "ihana" pimeä vuodenaika. Onneksi on varastossa kesän helle, eikä jouluunkaan ole pitkä aika. Tänään jo radiossa jokin paikallinen yritys muistutteli pikkujouluvarauksista. Ei sentään panna vielä sikaa uuniin.

Eläimistä vielä - Siiri oli tempaissut tänään. Appiukko oli jättänyt hetkeksi grillatun broilerin kesämökin kuistin pöydälle (mökki on tuossa parin - kolmensadan metrin päässä). Kun hän oli mennyt takaisin mökille, oli Siiri liponut suupieliään. Broilerista oli ollut jäljellä foliopussi. Ja kun ne kananluut ovat niin terveellisiä pienille koiruuksille. Jänis oli vissiin juossut juuri siitä mökin ohi.