Edit 13.4. Nostelen tätä taas esiin. Katsokaas täältä, miten paljon upeita myssyjä on Pielisen toisella puolen tehty.  Mahtavaa! Lieksalaiset tulevat tuomaan myssynsä Maijalle ensi maanantaina.

Vielä on pari viikkoa aikaa myssyillä. Toukokuun alkupäivinä on myssyjen luovutus Pohjois-Karjalan keskussairaalaan.

Katsokaas  huomenna keskiviikkona kakkoselta Suomi Express klo 19.20 alkaen. Siellä on Matleena ja Seija-Sisko!

Edit 23.3. Tässä myssysatoa:

1269326384_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Edit 21.3.

Lankakauppa Kuje lahjoitti kuutisenkymmentä kerää Lilyn Sugar´n cream - puuvillalankaa sytomyssykampanjaamme. Yhdessä kerässä on yli 70 grammaa lankaa - yhteensä siis yli neljä kiloa! Lankoja voi hakea Maijan mattopirtistä Outokummusta tiistaista 23.3. lähtien sytomyssyjen tekoa varten. Kiitos, Hanna!

1269157380_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lankoja on lahjoituksena tullut hiukan myös Novitalta (Sanna lähetti) sekä Joen langasta. Myös näitä lankoja voi hakea Maijalta. Maija antaa myymälänsä sytomyssyihin tulevista puuvillangoista 15 prosentin alennuksen. Myös Tapion kaupasta ja Kauhavan kangas- Aitasta saa saamieni tietojen mukaan alennusta sytomyssylangoista. Kannattaa varmistaa asia lankoja tilatessa.

Edit 16.3. Tiedoksi myssyilijöille!

Sytomyssyt voi nyt viedä Joensuussa Käsityövakkaan (kauppakeskus Metropol II krs.). Outokummussa keräyspaikka on edelleen Maijan mattopirtillä.

***

Väliaikatietoja sytomyssykeräyksestä Pohjois-Karjalan keskussairaalan syöpätautien poliklinikalle:

Soittelin Maijalle mattopirttiin Outokumpuun, ja Maija kertoi myssyjä olevan jo yli sata. Mahtavaa! Lisää tarvitaan, joten puikot ja koukut heilumaan! Vielä on kaksi kuukautta aikaa. Ainakin Lieksasta on tulossa myssyjä vino pino.

Muistutan vielä, että  ihan kuka tahansa saa osallistua tähän kampanjaan. Ei tarvitse olla missään tekemisissä Langattarien kanssa. Voit lähettää/toimittaa vaikkapa vain yhden myssyn Maijalle tai kerätä kaveriporukan ja virkata tai neuloa yhdessä sata myssyä. Katso kuitenkin lankaohjeet ym. Seijasiskon tai Matleenan linkistä.  Virkkaus- ja neulonta-aikaa on huhtikuun loppuun.

Langattaret (Maijan mattopirtillä kokoontuvat Outokummun seudun neulojat) päätti ottaa Seijasiskon ja Matleenan hienon haasteen vastaan.

1263913673_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Virkkaamme ja neulomme myssyjä Pohjois-Karjalan keskussairaalan syöpätautien poliklinikalle.

Seijasiskon ja Matleenan blogeista löytyvät tarkemmat tiedot kampanjasta, myssyjen materiaalista ym. Lisätietoa saat myös Maijalta tai vaikkapa minulta sähköpostilla (villavaara @ luukku.com). Valmiit myssyt voi toimittaa minulle (osoitteen saat sp:lla) tai  Outokummussa Maijalle mattopirttiin sekä  Joensuussa Käsityövakkaan.