Ennen olin pullantuoksuinen äiti. Nykyään taitaa mennä kaikki liikenevä aika koneella. Keskimmäisen pullahammasta kolotti. Tein taikinan ja lapset leipoivat pullat. (Lukion) ekaluokkalainen  tokaluokkalaisen kanssa. BlogiPoikakin on siis toipumaan päin. Yskä vielä jäi. Eipä varmaankaan ollut sikaflunssaa, kun rokotesuoja on ollut jo pitkään.

1264935591_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

BlogiMies paistaa pihvejä.  Meillä kun on talvisaikaan tapana, että sunnuntaina mies tekee ruoan (ja monena päivänä viikollakin). Kesällä taas mies on kiireisempi, ja silloin minulla on aikaa kokkailla.

Kovasti teki mieli aloittaa jotain kaunista perussukkakauden jälkeen. Jatan Zetor-huivin malli on odotellut jo tovin. Nyt se pääsi puikoille Villamokan Polvijärvi-sävyisenä.

P.S. Kun aikoinaan perustin blogin, tai jo sitä ennen, oli vaikea keksiä kommentoidessaan nimimerkki. Hätäpäissäni keksin Esikon, kevät kun oli. En oikein tunne nimimerkkiä itselleni sopivaksi, joten jatkossa kommentoin omalla etunimelläni. Toivottavasti ei tule toista samannimistä kommenttilootissa vastaan.