Kyllä täällä aina kurkkaillaan - aika vain tahtoo mennä tarkkaan töissä. Vielä tämä ja ensi viikko, sitten kaksi ja puoli viikkoa lomaa. Viime viikolla olin taas pari päivää koulutuksessa Kuopiossa. En ehtinyt tällä kertaa lankakaupoille. Marjutkin saa vielä odottaa arvontapalkintoaan. Tällä viikolla olisi pikkujoulujakin ihan kolmin kappalein.

Tänään kävin toisen kerran spirometriassa. Ensimmäinenhän tehtiin huhtikuussa. Aika hyvältä näyttäisi, huomenna kuulen lääkäriltä tarkemman analyysin ja päätetään jatkohoidosta. Astmadiagnoosi on. Lääkitys on kyllä tehonnut, olo on ihan erilainen kuin keväällä ja alkukesästä.

Tänä vuonna ei kovin kummallisia käsitöitä ole syntynyt - perusjuttuja vain. Ehkä kesälliset indigovärjäilyt ja syksyn kasvivärjäilyt muutenkin jäivät päällimmäisenä mieleen. Tammikuussa on tarkoitus mennä rekipeittokirjontakurssille. Sellaista en ole vielä kokeillut. 

Fabel-sukat oli tarkoitus laittaa pukinkonttiin. Akuutti sukkapula iski kuitenkin tyttärelle, ja taitavatpa eläintarinasukat olla jo käytössä.

1260216641_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tietäen joulukuun kiireet laitoin neulojien jouluisen aarrevaihdon tyttären mukana saajalleen. Eipä osannut Nirunaru odottaa, että minä olin salainen ystävä.