SNY-paketti oli eilen rantautunut lähipostiin. Tänään ehdin sen hakea.

1260987771_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paketti sisälsi kunnon perussukkalankoja - Maijaa ja Pallasta, jota en vielä olekaan vielä kokeillut. Lisäksi lempipuikkoni kolmosen Knit Prot sekä hauska itse tehty (?) puikkopidike ja suklaata. Salainen ystäväni paljastui Marianneksi.  Kiitos!

Kevään SNY-kierrokselle ilmoittautuminen on näköjään jo käynnissä. Taidan sen skipata, vaikka pakettien suunnittelu ja lähettäminen onkin mukavaa.

Pirreltä saamastani Milanosta (on muuten toooosi ihanaa lankaa) on kehkeytymässä sukat pukinkonttiin. Näin jonkun blogissa Fabelista tehdyt lapaset ja päätin tehdä sellaiset itsekin. Päättelykeijua ei ole vielä näkynyt. Koko naisten. 

1260987888_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sain tänään värjäilevältä ystävältä variksenmarjoilla värjättyä lankaa. Aika tummaa, välistä hiukan violettiakin, mahdoton kuvata. Upeita värejä hän oli taas saanut. Ensi kesänä on ihan pakko värjätä taas kokenillilla. Kevään suunnitelmissa on aloittaa omien värjättyjen tuhoaminen - on sinipuuta, indigoa, santelipuuta, poimulehteä, raparperia, krappia, osmankäämiä, sipulinkuorta...

Tekisinköhän uudenvuodenlupauksen, että kesäkuuhun mennessä ainakin kilon neuloisin omia värjäyksiä eikä vain kaupan pätkävärjättyä. (Vaikka kävinhän minä kyllä Maijalta muutaman kerän upeaa paksumpaa Palettiakin lohdutukseksi, kun en päässyt pikkujouluihin.) Juu, ja Joensuuhun Käsityövakkaan oli tullut Araucaniat (sorruin vain yhteen ja lähetin sen Marjutille).