Se on täällä - neulojien jouluisen aarrevaihdon paketti - ollut jo useamman päivän. Ja mikä ylenpalttinen paketti! En tietenkään malttanut olla avaamatta pakettien kääreitä.

1260551201_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvat ovat pimeitä ja huonoja. Eivät tee oikeutta väreille. Karitsanvillainen (!) itse värjätty baktus pääsi jo eilen lukupiirin pikkujouluihin kaulaani. Huivi on violettisävyinen, sopii hyvin violettiin talvitakkiini. Mukana oli myös monenlaista lankaa: lenkkialpakkaa (kaveriksi snyltä aiemmin saadulle), aitoa Kainuun harmasta vyyhti sekä kaunista, kaunista itse värjättyä huivilankaa vyyhti. Kaikki pääsevät varmasti käyttöön. Ysolda S. Teaguelta oli pari upeaa ohjetta mukana, joulusuukkoja, riemastuttava Se on vain elämää -kirja (hauskoja ja osuvia huomioita elämästä) sekä hoitavaa käsivoidetta (jo testattu ja hyväksi todettu). Unohtuiko jotakin? Kaunis joulukortti, sekin itse tuunattu.

1260551166_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kukako oli lähetyksen takana? Itse emo - Tiina! Sylintäydeltä halauksia ja kiitoksia lentää täältä luoksesi!

Tämä(kin) viikko on ollut melkoista hullunmyllyä. Jotain siitä kertoo ehkä sekin, että en ehtinyt Langattarien pikkujouluihin keskiviikkona. Huhut kertovat, että oli ollut paljon väkeä ja hyvä meininki. Viikonloppu menee vielä aineiden kimpussa, mutta ensi viikolla helpottaa. Joulunaluspäivinä laitellaan laatikot ja haetaan kuusi.

Käykääs kurkkaamassa mukavaa uutta blogia täältä.

Ai niin! Odottelen vielä viimeistä SNY-pakettia. Itse olin Salainen ystävä Tellulle. Hänen blogissaan ovat esillä lähettämäni paketitkin.