Blogini esittelyssä lukee jorinoita, no tässä.

Ensinnäkin Höytiäisestä lähti tänään jäät, laineet siellä näkyy vapaana liplattelevan. Kesää tietää, kun ei enää pilkille pääse.

Toiseksi: Siiri jaksaa mainiosti. Lääkitys tehosi ja virtaa riittää.

Kolmanneksi: Villavaarassa on ollut tänään leipuri hiivoja. Kaksi banaanikakkua ja hirmuinen kasa liha-riisipasteijoita kevään juhlaan itsensä abin kanssa tehtynä. Keskimmäinen aloitti ikkunanpesu-urakankin. Vihdoinkin olen päässyt irti myös siitä vuosikymmenten ikeestä, että kaiken pitää olla itse tehtyä. Siispä sukulaiset ja kylänmiehet - tällä kertaa on tarjolla myös voileipäkakkua suoraan pitopalvelusta.

Juhlavalmistelut ovat alkaneet myös shoppailemalla. Kävin vähän koikkelehtimassa ulkona perunanistutusta varten uusilla kengilläni - ja mitäs löysinkään! Syksyllä 2007 sain SNY:kseni Tuijan Tuijan tekeleitä -blogista, ja eräästä paketista saamani krookukset tökkäsin silloin multaan. Viime keväänä ei näkynyt mitään, mutta nyt, kas, johan kukkii. On noita enemmänkin.

1241882597_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

SOY toivotteli niin kauniisti hyvää äitienpäivää. Kiitos! Olen varmasti aika vaikea tapaus salaiselleni, kun ei täällä paljoa ompeluksia näy. Kesäkuu kun koittaa, on pakko päästä ompelemaankin. Varsinkaan näin toukokuussa ei onnistu. Tilkkutyöt ja -tekniikat kiinnostavat kovastikin. Hirsimökkitekniikka on tuttu.  Mukava olisi mennä vaikka jonnekin kesäkurssille. Haluaisiko joku pitää minulle sellaisen?