En mie sitten päässytkään sieltä paperipinon alta pois. Jäin viikoksi jumiin. Viikkoon en ole käsitöihin koskenut. Viikon päästä pitäisi olla rotinatkin valmiina. On tiedossa ristiäisreissu Etelä-Suomeen. Ajankäyttöä eivät ole edistäneet liukkaat kelit ja aiemmin syksyllä varaamani kirpparipaikka, joka vapautui keskiviikkona. Pakko on ruveta tyhjentämään taloa, kun kuitenkin kannan sisään koko ajan uutta roipetta.

Eilisiltana taisin olla aika väsynyt, kun tänään kotiin tultuani kohtasin kotona yllätyksen. BlogiMies oli siivonnut. Yleensä siivoaminen jää minun kontolleni, ja koska olen laiska/väsynyt/kiireinen/ym., on viime(kin) aikoina huusholli ollut vähemmän mairitteleva. BogiMiestä en kuitenkaan patistele siivoamaan, koska hänelläkin on töitä omiksi tarpeiksi. Lisäksi hän tekee usein ruokaa, hoitelee tiskit, pesee pyykkiä ja huolehtii ekaluokkalaisen omien töidensä ohella. Eilen miehet olivat myös paistaneet pipareiksi taikinan, jonka lapsukaisen kanssa teimme tiistaina.

Huomenna vien pienimmäisen partiovalaan. Muuten aion loppuillan ja huomisenkin vain neuloa ja lueskella, nauttia vapaa-ajasta. Joulua en ole valmistellut yhtään. Tavoistamme poiketen emme vietä joulua kotosalla, joten huonoa omaatuntoa en kanna, jos tontut eivät vielä ole ikkunoissa. Kovasti kyllä joulusta pidän.

Kun ei kuvia käsitöistä ole, laitetaan karvainen kehrääjä kuviin. Römpe nauttii elämästään. Pian sohvannurkan ja kaukosäätimen valtaan minä.

2121386.jpg

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille tasapuolisesti!