Hiljaiselo täällä blogimaailmassa jatkuu. Eilen vietimme joulujuhlaa ensin töissä ja illalla kotona tällaista juhlaa:
2164351.jpg

Viisitoista kynttilää tuli keskimmäisen kakkuun. Sukulaisille on kyllä annettava tunnustusta: joka vuosi synttärijuhlilla on käyty, vaikka joulukiireet painavat päälle. Lahjatkin ovat olleet aina erikseen synttäreiksi ja jouluiksi, mutta tärkeintä on ollut se, että läheiset ihmiset ovat läsnä.

Eilisiltana tarjosimme kakun lisäksi perinteistä jouluruokaa. BlogiMies paistoi kinkun ja suolasi lohen. Minä paistoin laatikot (heh, kaupan tekeleisiin kermaa ja mausteita) ja laitoin esille (kaupan) rosollin. Piirakoita (oli pakastimessa) ryyditettiin munavoilla. Jossakin oli pakko oikaista. Mukavaa oli silti.

Pesukone on laulanut, mutta matkalaukku on vielä ullakolla. No, lähtöhän on vasta huomisiltana. Huomenna pitää vielä viedä lähikaupunkiin kirpparipaikallekin tavaraa. Tänään pistäydyin Joen kaupungissa joulumessuilla. Paljon kaikenlaista oli tarjolla. Jotain ostinkin. Joen langankin ovi oli kutsuvasti auki, en poikennut. Olenko sairas? No olen, antibioottikuuri loppui toissa päivänä ja aamulla heräsin mahdottomaan nuhaan. Onneksi ei sentään ole päänsärkyä. Ehtisiköhän huomenna tutkia lankakoppaa matkaneuleeksi. Ilkeääkö uima-altaalla neuloa villasukkaa?