Tänään oli postilaatikko pullottanut, blogiMies kertoi puhelimessa. Sivuluisussa sai vookus kyytiä. Toden totta - viimeinen SNY-paketti oli tullut. Nyt salainen ei olekaan enää salainen. Haikeutta oli ilmassa, kun avasin kauniin paketin.

2075216.jpg

Myös paketin sisältö on kauniin jouluinen. Lempilankaani Floricaa, Viipurin sekoitus -kahvia (sopii hyvin karjalaiselle perimälleni), Pop-rätti, samaa teemaa tulitikut tuikkuja sytyttelemään ja käsivoiteen suurkuluttajalle Dermosilin käsivoidetta. Mukana oli myös pitkä paljastuskirje.

Suloinen salainen ilahduttajani on ollut blogiton SatuR. Jokainen paketti on ilahduttanut minua todella. KIITOS! Olisi mukavaa, jos laittaisit vaikka sähköpostiosoitteesi (jos haluat) Villavaaran osoitteeseen, jotta voisin vielä jutella virtuaalisesti kanssasi. Kaikki Sadun lähettämät paketit näkyvät SNY08-kategoriassa.

Sadulla ja ainakin aikaisempaan arvontaan osallistuneilla on ollut ongelmia kommenttien perille saamisessa."Varmistuskoodi virheellinen" ilmestyy ruutuun. Eipä taida olla apua kirjaimistakaan, joten poistin tarkistuksen. Roskapostia ei juurikaan tule. Monella muullakin on tuntunut olevan sama ongelma. Oletteko saaneet apua? Pitääkö ihan oikeasti vaihtaa bloggeriin? Sähköpostiakin otan mielelläni vastaan.