Edit 2. Kuulemma kommenttien läpitulo tökkii. Sähköpostiin tulleet viestit osallistuvat automaattisesti arvontaan. Kiitos viesteistä! Laitan nyt tuon kirjaintarkistuksen päälle, vaikka roskapostia ei juurikaan tule. Jospa se auttaisi. Välillä tuntuu minustakin, että voisi vaihtaa pois vuodatuksesta, mutta en ole jaksanut vielä siihen urakkaan ryhtyä. Vaihdoin nyt samalla sivupohjan.

Arvontaan voi osallistua vielä huomiseen tiistaihin klo 15.00 saakka.


Nyt on tarttunut blogimaailmassa pyörinyt startitis. Koko ajan pitäisi saada uutta puikoille, eikä entisiä huvita/ehdi tehdä loppuun.

2030596.jpg

Eilen kävin blogilapsen kanssa katsomassa Myrsky-elokuvan. On taas lähikaupunki saanut uuden yrittäjän, joten ihan Joensuuhun asti ei tarvitse lähteä elokuviin. Hyvä niin.

Siiri-Sipetin ystäville tiedoksi: Siiri on suuri metsästäjä, kuten jo aiemmin on uumoiltu. Viikon saaliina on kaksi jänistä Siirin ajosta. Tänään onkin tiedossa jänispaistia, eilen paikallinen metsästysseura tarjosi hirvipaistia. Riistalla eletään.

Kovin hiljaista on blogimaailmassa. Taitavat kaikki olla Ravelryssa tai vain syysmasennuksen kourissa. Laitetaas pystyyn pieni arvonta, jotta nähdään, ketä täällä käy. Nakkaa siis kommenttia, niin voit voittaa vaikkapa kerän Fortissima socka Mexiko color -urheilusukkalankaa (polypropyliinivahvisteista) ja suuta makiaksi. Arvonta päättyy, kun 38 000 on täynnä (tai kun toisin ilmoitan).

Edit. Eipä tuossa kauan mennytkään. Jatketaan kuitenkin arvonta-aikaa vielä. Vielä siis ehtii osallistua!