Tänään se sitten oli tullut - pakettikortti lokakuun SNY-paketista. Soitto esikoiselle, joka juuri oli postissa käymässä (tai siis kyläkaupassa, jonka yhteydessä postimme on) ja viiden minuutin päästä paketti oli täällä. Kylläpä oli SNYni taas nähnyt vaivaa, sävy sävyyn kaikki.
1982073.jpg

Alpakka on oikeasti vihreämmän turkoosia. Oikein kaunista. Siitä tulee varmasti jotain minulle itselleni tai esikoiselle, väri sopii molemmille. Tuollaisia puikonpidikkeitä en ole ennen nähnytkään, tosi hauskat.

Karvakorvatkin tulivat onnellisiksi. SNYn tekemää palloa Siiri piilotteli milloin minnekin. Eihän siitä ehtinyt kunnollista kuvaa napata.
1982094.jpg

Kiitos, SNY. Tosi mieluinen paketti oli taas.

Siiri on muuten taas antibioottikuurilla. Viime tiistaina sille nousi taas kuume ja se oli ihan surkea, nukkui vain. BlogiMies käytti sen päivystävällä Joensuussa (samalla kuin taannoisen myrkytysoireilun aikana). Ilmeisesti suhari oli venäyttänyt selkänsä jänismetsäretkellä,  ja siitä seurasi tulehdus. Nyt on taas on vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Heta-lapinkoira on lähes yhdeksänvuotias, eikä se ole sairastanut yhtään. Onneksi tuo Siirikin on taas terve.

Tänään vasta tuli muuten uusi Novitakin. Pikaselailulla siinä näytti olevan aika mukavia malleja.  Huomenna pitäisi vielä töihin raahautua, sitten on muutaman päivän loma. Lauantaina on kuopuksen synttärit ja sunnuntaina kädentaitomessut Joensuussa (eihän vielä muistella sitä, että olen ilmoittautunut Tampereellekin).