Syksyn SNY-parini on tarkkasilmäinen tyttö. Niin nappiin sattui lankavalinta ensimmäiseen pakettiin. Eikös olekin ihan minua.
1825350.jpg

Lanka on minulle uusi tuttavuus, koska täälläpäin ei taida Dropsin lankoja olla lankakaupoissa ja netistä olen yrittänyt olla tilailematta. Lapasiksi kuuluvat huutelevan haluavansa. Paketissa oli lisäksi suloinen huovutettu patalappu, runorätti (motivoisikohan siivoamaan?), vaniljasaippuaa, kaksi korttia ja suklaatia. Nam. Kiitos!

Päivittelyt ovat tältä viikolta sattuneista syistä jääneet. Ensimmäinen kouluviikko on nyt kuitenkin takana ja kurssit pyörähtäneet käyntiin. Olo on väsynyt mutta onnellinen. Työyhteisö on hyväntuulinen, savolaisen lupsakka, ja oppilaat kilttejä. Kaksi tuntia päivässä työmatkoihin on tietysti poissa muutenkin niukasta neulomisajasta, joten valmiita töitä ei taideta täällä paljon nähdä. Puikoilla on nyt salaisia juttuja ja hyvä kiertää -juttuja. Itselleni tekisi mieli aloittaa vaikka jokin huivi, enpä ole tainnut koko kesänä yhtään huivia neuloa. Lankojakin olisi vaikka hurumykket. Toiset paraphernaliatkin voisi neuloa, malli oli hauska ja upeita sukkalankoja kesäiseltä Kuopion-reissulta.

Istuiskohan nyt seuraamaan kisoja hetkeksi ja syömään suklaata. Joo - vaikka onkin lauantai, sisäinen kello herättää kuudelta.

Tällaisen soilikin sain kesällä tädiltäni. Olen hurahtanut soilikkeihin santpaulioiden lisäksi.
1825352.jpg

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!