Pamin arvontapalkinto odotti eilen postilaatikossa.
1693613.jpg

Paketissa oli kolme Multi Mohairia, verkkohuivin verkkopohja, servettejä, taikapyyhe ja blogiLapselle yllätys. Lisäksi paketissa oli mohairien taakse jäänyt kuitupalmikko. Kerrotko, Pami, mikä kuitu on kyseessä! Mohairit haaveilevat pääsystä kummilapsen pipoksi ja kaulaliinaksi.  Kiitos, Pami! Kaikelle on varmasti käyttöä.

Tänään heräsin päänsärkyyn ja vatsanväänteisiin. Olo on päivän mittaan onneksi parantunut, ja Siirin avustuksella olen saanut pestyä loput ikkunat ja matot. BlogiMiehen kanssa grillailtiinkin, ja kuopuksen kanssa otettiin tirsat. Kovin helteinen päivä on tänään ollut. Mittari näytti 25 astetta. Mustanpuhuva ukkospilvi vyöryi sivuitse, onneksi tänne niemelle harvoin ukkonen yltää järven yli.

Paimenkoiramme Heta paimentaa linnunpoikasia pellolla. Jäniksistä Heta ei välitä pätkääkään, mutta parina iltana kettu on saanut kyytiä. Olen seuraillut kiikarin kanssa pitkähännän touhuja. Siiriä en ole vielä kettujahtiin laskenut, saattaisi joutua repolaisen evääksi.

Sireeni on kukintansa kukkinut, samoin lupiini. Karjalanruusu kukkii, samoin aiemmassa postauksessa karjalanruusuksi virheellisesti nimeämäni (kai?) kurttulehtiruusu.
1693621.jpg

Samoin täydessä kukassa on juhannusruusu.
1693616.jpg

Muistinpas ilmoittautua syksyn SNY-kierrokselle ja kuittauksenkin jo sain. Nyt Villavaara vaikenee virtuaalisesti muutamaksi päiväksi. Sunnuntaina juhlitaan siis oman keskimmäiseni sekä kummityttöni yhteisiä rippijuhlia, joten leipomista ja puunaamista riittää. Heippa!