Villavaarassa aletaan palailla pikkuhiljaa arkeen. Sataa sataa ropisee. Eilen ei sentään satanut (ihan pieniä kuuroja ei lasketa), mutta pohjoistuuli vähensi huomattavasti juhlavieraiden istuskelua ulkona. Pikaisen laskutoimituksen mukaan meitä oli täällä 64 juhlijaa, joista kahdeksan alle kymmenvuotiaita. Rippilapsia oli siis kaksi - oma tyttäreni ja kummityttöni. Molemmat olivat suloisia (ja ovat vieläkin). Vieraina oli neljää eri sukua ja paljon rippilasten ystäviä. Kaikkia vieraita en tuntenut, mutta yllättävän hyvin kaikki sujui. Hyvin sujuivat myös järjestelyt ex-mieheni siskon kanssa. Perjantai-iltana ja lauantaina oli suurena apuna myös esikoinen meidän ja rippilasten lisäksi. Hän hoiteli mm. kakkujen koristelun.
1708852.jpg

Nyt on mukava olla. Talo on siivottu ja täynnä kukkia. Ruokaakin jäi sen verran yli, ettei tänään tarvitse vaivautua ruoanlaittoon. Kakkuja ja pullaakin on, joten nyt olisi hyvä päivä piipahtaa meillä kylässä.

Käsityökoppa on kaiveltava esiin viimeistään illalla, kun on Langattarien tapaaminen. Jos siis olet Outokummun seudulla, Maijan mattopirtissä neulotaan kuudelta.