Antibiootti puree ja olo alkaa normalisoitua. Antiikki- ja keräilymessut Joensuussa eivät yllättäneet. Esimerkiksi punaista Arabian Suomen kukkaa ei ollut ollenkaan, ei kyllä sinistäkään. Torilta lähti mukaan kolmella eurolla värjäyskattila:
1769443.jpg
Isojen kattiloiden hintahaitari oli 75 eurosta 3 euroon.

Viikonloppuna saimme Leppävirralla seurata ukkosrintamaa sopivan välimatkan päästä. Jyrinää ei kuulunut, vain valtaisat salamat järven takana herättivät huomion. Paljon tuhoahan tuo myrsky sitten oli tehnytkin. Mieli lepäsi hyvien ystävien, mainion ruoan ja saunomisen parissa. Mukava oli nähdä myös ystävän pientä, suloista poikaa.

Kotimatkalla Savosta ehdimme nipinnapin kesäteatteriin. Normaalisti meillä on blogiMiehen kanssa ollut viiden kesäteatterin tavoite. Tänä kesänä taitaa jäädä yhteen. No ehkä tänne vielä ehtii. Viime vuonna ainakin esitys oli huikea. Hyvä oli tuo Maarianvaaran esityskin, vaikkei ihan viimekesäisen Seitsemän veljeksen tasoinen.

Valkoista on tällä hetkellä myös huikean hyvin hoidetussa puutarhassani (mitä, kuka nauraa?). Valkoiset liljat ovat auenneet, samoin jasmike tuoksuttelee pihalla.
1769438.jpg
1769451.jpg

Viikonloppuiseen keskusteluumme viitaten (ystävät kettuilivat, pyh) tunnustan nyt julkisesti, että ensimmäisen kerran täällä asuessani minulla EI ole hyötypuutarhaa. BlogiMies kun ehdotti, ettei sitä laitettaisi (kun ei kuulemma ole mikään pihan kaunistus, mitenkähän se sillai sano). Toisaalta minulla on kyllä nuo tomaatintaimet tuolla talon nurkalla ja ihan reippaasti jakselevat.