Puikoilla on Paraphernalia-sukat Trekkingistä ja jonkinlainen sliparintekele Norosta. Mitään valmista on turha odottaa aikoihin. Tuntuu olevan kaikkea muuta puuhaa, ja pari kirjaakin on tullut luettua. Harva se päivä on tullut huristeltua kaupunkiinkin. Tänäänkin oli käytävä optikkoreissulla.

Siiri kasvaa. Enää sitä ei saa juoksemalla kiinni.
1737719.jpg

Römpe on ihmeen tyyni. Kertaakaan se ei ole Siirille ärähtänyt, vaikka Siiri houkutteleekin sitä painimatsiin. Yleensä Röntti etsii jonkin rauhallisen paikan hieman korkeammalta. Edelleen sen lempipaikka on eteisessä pakastimen päällä.
1737747.jpg

Viime lauantaina retkeilimme Pielisen ympäriajon merkeissä. Kävimme Bomballa syömässä, ja sen jälkeen ajelimme Lieksaan PikkuKiliin. Siellä oli mm. tällaisia kavereita:
1737731.jpg

Pistäydyin myös Enon Ahvenisella sijaitsevassa Punaisessa talossa, joka on täynnä paikallisia käsitöitä. Kannattaa käydä. Tulipahan taas harrastettua maakuntamatkailua.

Tämän viikon ilahduttaja on ollut eiliset lukupiirin kekkerit. Yksi lukukierros on ohi, ja eilisillaksi jokainen toi jotakin omaan teosvalintaansa liittyvää syötävää. Oli espanjalaista, irlantilaista, suomalaista, venäläistä herkkua. Emäntä oli kattanut kauniisti. Kahvin kanssa nautimme jäsen T:n leipomaa norjalaista possukakkua (innoittajana Berliininpoppelit).

1737784.jpg