Vuosia tärähti mittariin 42. En edes kakkua ole tehnyt, kun juhannuksena jo yksi syötiin. Nirunarulta sain jo aiemmin synttärilahjaksi tämän hienouden (hänen blogissaan parempia kuvia):
1670223.jpg

Jonkinlainen ikäkriisi taitaa vaivata. Lähinnä töiden takia. Nyt minulla olisi aikaa paneutua uraan. Ei ole enää ihan pieniä lapsia (no 6v. on vielä aika pieni), on akateeminen koulutus, hyvät paperit, paljon työkokemusta, täydentäviä opintoja. Mutta ei. Taas jäin viranhaussa iloisesti varalle. Tästä siis viimeviikkoinen ketutus. Varsinkin kun täällä maalla ei kovin usein ole oman alani virkoja tarjolla. Onneksi on elämässä paljon muuta. Työtäkin - ihan ammattia vastaavaakin - on kyllä lähes aina ollut. No, pitäkööt virkansa, mie voin pitää virkkuuni.

Tässä vielä pakollinen koirakuva - näitä varmaan riittää. Miullakin on ihan tällainen olo.
1670226.jpg

Ai niin. Juhlat jatkuvat. Huomenna olis 8-vuotishääpäivä. BlogiMies taitaa kyllä olla huomennakin pellolla. Oli kyllä ihana päivä silloin kahdeksan vuotta sitten. Elämäni neljänneksi paras. Lasten syntymät menevät edelle. Hääjuhlasta jäi mieleen kauniit muistot. Hauskaakin oli. Kiitos sinulle, jos olit silloin paikalla ja luet tätä. Muutaman ystävän tiedän täällä vierailevan.