Yritin skannata pari kuvaa tuosta Peikko ja pellavaenkeli -kirjasta, mutta ei tullut selkeitä. Ei taida riittää taidot vai liekö vehkeissä vikaa. Kirjassa on neljä osiota, joiden alussa on yleistä asiaa tekniikasta ja lopuksi työohjeita. Osiot ovat: sukkatrikoo-ompelu, huovutus, muovailumassat (paperimassa + valmismassat) ja tekstiiliveistokset. Ainakin ideoita kirjasta saa ja tietoa eri tekniikoista ja materiaaleista.

Eskarilaiseni oli tänään ystävänsä synttäreillä. Olin hovikuskina, koska kaikki juhlavieraat eivät mahtuneet koulutaksiin. Mietin, missä vetelehtisin pari tuntia, kun kotiinkin oli matkaa aika lailla. Sitten sen keksin. Munanäyttely! Toista päivää auki! Ei kun hanaa, ja pian löysinkin itseni Juuasta ja täältä. Olihan siellä paljon muutakin kuin yksi keskeneräinen muna. Ametisteja ja topaaseja ja ja ja.

Ai niin, tullessani pysähdyin vielä Kolinportissa. Tähän asti olin pystynyt karttelemaan tätä kuumetta, jonka blogimaailma on yrittänyt minuun tartuttaa. Nyt se on minullakin. The muki.

1561961.jpg

Fabergét jäivät sentään kauppaan.