Maanantai-iltana kokoonnuttiin taas Maijalla Outokummussa. Kymmenkunta naista ja yksi tosi pieni mies oli paikalla. Mukavasti on ollut väkeä joka tapaamisessa koko talven. Vaikka kaikki eivät aina pääsekään paikalle, on uusia osallistujia harva se kerta mukana. Kokoontuminen on ollut rentouttavaa, on nauraa rätkätetty ja jaettu murheitakin. Tunnelmaa on kohottanut vielä alakerran bändiharkat.

Eilen mietimme ryhmällemme nimeä. Maijan Poppaset oli ehdolla, kunnes joku ehdotti Langattaria. Kuuklasin nimen. Joku kyllä käyttää Langatar-nimeä keskustelupalstalla, mutta muita langattaria ei löytynyt. Olkaamme siis Langattaret. Jos sinä Suomi24-palstan "langatar" luet tämän, voithan ottaa yhteyttä. KIP-päivää emme vietä, mutta samalla viikolla vierailemme lampurin tilalla kesäretkellä. Laitan tuonne sivuun laatikon, johon yritän päivittää kokoontumisajat.

Minulla on olo kuin vasikalla laitumellelaskun aikaan. Tänään oli viimeinen opetuspäivä, huomenna alkaa koeviikko. Koevalvontoja, tarkistamista, kokouksia on vielä tiedossa, mutta iltatyöt tuntien suunnitteluineen ovat poissa. Iäksikö? Ikävä tulee nuoria, ei paperipinoja.

Käsitöissäkin on jotain - montakin - meneillään.
1573511.jpg

Mikähän mahtaa olla lempivärini? Arvaa.
1573513.jpg
 Tämä orpo kukkii ensimmäistä kertaa. Nappasin viime kesänä tätini kukasta lehden. Pari vuotta sitten sain samalta tädiltä näiden soilikkien "äidin":
1573521.jpg1573535.jpg

Tämä santtu kukkii toista tai kolmatta kertaa. Siihen sain alun naapurilta.
1573528.jpg

Uups, kukkajuttuihin meni taas. Kissakuvia on ollut vähemmän. Kissa viihtyy hiirijahdissa ulkona nykyään.