kuin perussukkaa on tällä kertaa Villavaarassa. "Luppaukset on piettävä", sanovat lapset. Tämä luppaus on annettu jo aikaa sitten, ja nyt se on pietty. Syntyi pikku eskarilaiselle kirjastokassi. Ainoa toive oli, että kassiin tulisi Ihva Aulan koira. Tuo koiratilkku on pyörinyt Villavaaran villakoirien seassa jo lähes parikymmentä vuotta. Kun esikoinen oli pieni, ompelin hänelle paljon, ja lähes joka kamppeessa oli Ihva Aulan tilkku. Joensuun-kävijöille Aulan työt lienevät tuttuja ainakin Carelicumin Mukulakadulta.

1504398.jpg

1504414.jpg

Vuoritin kassin toisella vihreällä kankaalla.

1504408.jpg

Ompeluharrastus on ollu jäissä jo kauan, joten huushollista ei löytynyt edes kunnon tikkauslankaan. Ompelulangalla tikkailin vapaatikkauksella "kirjat" ja eskarilaisen nimen. Olisi saanut olla vähän näkyvämpää väriä kenties.

1504423.jpg

Tänään kävin lapsuudenkodissa. Roudattiin miehen kanssa varaston nurkissa pyörinyttä elektroniikkaa keräyspisteelle. Tila on myynnissä Ketin sivuilla. Haikea olo. Isä ei istunutkaan kuistin penkillä vilkuttamassa hyvästiksi. Kotona keskimmäinen paistoi pullaa.