Perussukkaa olen täällä suihkinut menemään. Kävi vain niin ikävästi, että lanka loppui kesken. BlogiMiehestä ilmiö oli käsittämätön. Onneksi huomisiltana (ke 5.3. klo 18.00) on Okussa käsityötapaaminen Maijalla, jolta saa taas lisää Maijaa.

Eilinen meni pyöriessä Joen kaupungissa auton huollon takia. Tunnustan, kävin Joen langassakin. Antikvariaattisesta kirjakaupasta löytyi tämä:

1346286.jpg

Maksoi 14 euroa. Ihan niin halvalla en päässyt tavaratalon kirjaosastolla, josta mukaan halusi ehdottomasti Keräilijän aarteet - Arabian kannuja -kirja. Sarjan kuppikirjaan olen tutustunut kirjastoversiona, kannujen kohdalla ei kantti enää kestänyt. Kirjakaupasta vielä bongasin pokkariversion lukupiirimme seuraavasta ruotimisen kohteesta - Cecelia Ahernin P.S. Rakastan sinua -kirjasta. Elokuva on tuosta tulossa keväämmällä.

Vaikka onkin loma, ei taida tulla lähdettyä kovinkaan kauas. BlogiMiehen selkä jumahti eilen, joten autossa istuminen ei taida olla hänelle herkkua. Isommat lapset olivatkin viikonloppuna Turuus serkkunsa rippijuhlissa. Esikoinen kertoi vaatekaupan myyjiä naurattaneen, kun hyö viäntivät pohjoskarjaloo. Itse huomaan, että minulla on tapana muualla Suomessa käydessäni oikein vartavasten puhua murteella, töissähän joudun aika usein käyttämään yleiskieltä. Itse tulen aina hyvälle tuulelle, kun kuulen Etelä-Karjalan murretta. Imatran - Lappeenrannan seudun kaakkoinen puheenparsi kun eroaa aika lailla täkäläisestä.

Huomenna lähtevät matkaan arvontapalkinnot Irinalle ja TilkkuKaijalle, samoin viimeinen paketti Salainen kirjaystävä -vaihdossa.

1346400.jpg