Tällä viikolla on tapahtunut monenmoista. Esikoisesta tuli täysi-ikäinen, ja nyt meitä on myös kolme ajokortillista huushollissa. Tiistaina pistäydyin kaupunkireissulla käsityöterapeuttien kokoontumisajoissa. Mukavaa oli. Yritän kyllä päästä tässä kevään mittaan useammankin kerran käymään kokoontumisissa. On meillä kyllä taas oma pienimuotoinen käsityöharrastajien piiri täällä kylälläkin. Koska seutuopiston iltaryhmä ei alkanut, tapaamme marttojen ryhmänä joka toinen viikko.

Lukupiirimme heräsi myös eloon. Pari vuotta sitten kokoonnuimme yhden talven kirjojen parissa. Nyt naapurikyläläisten "lukuhirmujen" houkuttelemina yhdistimme voimamme. Eilen kokoonnuimme ensimmäistä kertaa. Millainen paikka! Vanhasta kunnostettu hirsitalo, joka oli täynnä kauniita entisöityjä esineitä ja jossa juotiin pannukahvia  vanhoista Arabian kupeista. Kiitos illan emännälle!

Tällä viikolla sain myös Miss Lambertin huivista keskipaneelin valmiiksi. Nyt seuraakin haastavin osuus - reunus. Olen päättänyt, että teen tuon huivin valmiiksi ennen kuin aloitan pojalle Sisu-arania.

Mielelläni istahtaisin neulomaan. Joulunalusviikolta asti vain on vielä aineita rästissä. Voi olla, että kouluun ei ole menemistä, jos niitä ei ole maanantaiksi korjattu.

Kuvia ei tule. En viitsi aina kiusata reissukuvilla, kun käsityöblogista pitäisi olla kysymys. Kirjoista olen sentään maininnut jo blogin esittelyssä kesällä.

Säätiedotus loppuun: Itä-Suomessa rätkii räntää. Näkyvyys olematon. Sama lienee asiaintila monessa paikassa tänään.