Kiitos, rakkaat virtuaaliystävät, muistamisesta! Kiitokset menevät siis Ankille, Heklalle, Sannalle ja Sartsalle. Sanna kirjoittaa blogini olevan elävä ja värikäs. Juuri tällä hetkellä ei tunnu siltä. En osaa delegoida itselleni vapaa-aikaa. Eräällä ammattiryhmällä on kadehdittavan pitkä kesäloma. Kyllä ne tunnit tulevat talvella täyteen, vakuutan. Terveisiä vaan varsinaiselle viranhaltijalle. Oikein rentouttavaa vuorotteluvapaata. No palkkapäivä on taas joskus, mukavaa. Pannaas tähän jouluinen kuva Röntsästä, joka viettää kissanpäiviä:

1212795.jpg

Käsitöissä päädyin neulomaan sukkaa uudesta Stepistä. On muuten ihana lanka neuloa. Lambertin huivi jämähti reunukseen. Ei mene jakeluun, miten tyhjän päälle luodaan silmukoita ja miten voi ottaa kaksi langankiertoa kerralla. En siis olekaan mikään kokenut neuloja, vaikka melkein 30 vuotta olen puikkoja pyöritellyt. Pöh. Otan tekeleen seuraavaan käsityöterapeuttitapaamiseen. Siellä taitaa olla useampikin, jolla on homma paremmin hanskassa. Pojan araniakin aloitin. Siinäkin on mallikuvia ihan v-rallaan. Taidan säveltää omat kuviot. Eipä olisi ensimmäinen kerta. Perussukka ei petä - ja blogiMies kiittää ja kuluttaa.

Salainen neuleystäväkin on alkamassa. Siihen en ole ilmoittautunut vielä. Harkitsen. Haluaisin jotain tehdäkin salaiselle, mutta helmi-maaliskuussa en ehdi. Syksyn kierros oli kyllä tosi mukava, minulla oli mahtava salainen. Otin kuitenkin tuon Virkkausringin Ystäväkuu-napin. Ajattelin, että pienelle ystävälle voisin yrittää virkata jotain pientä.

Olen myös mukana Salaisessa kirjaystävässä. Tuossa ylänurkassa on linkki luettua-sivulle. Päivitän tuota sivua sitä mukaa, kun saan jotain luetuksi ja nyt yritän hiukan kommentoidakin teoksia. Omaksi ilokseni luen ainoastaan lyhyen hetken ennen nukkumaanmenoa sängyssä. Usein jää kahteen sivuun, kun kirja kopsahtaa otsikkoon. Iliiiiimaaankos otsa on musta.