Sukulaisia on tavattu, vieraita passattu. Laatikot ja kinkut, suklaat ja glögit - kaikki kuten kunnon jouluun kuuluukin. Ensi jouluna taidetaan tilata pitsat. No - kyllä on ollut mukava tavata sukulaisia ja olla yhdessä. Täksi päiväksi olin ajatellut perinteistä sohvalla makailua ja kirjan lueskelua, ehkä pelailua lapsukaisten kanssa. Voi kyllä olla, että on ajettava kaupunkiin jonottamaan päivystykseen. Neiti 14 v. kävi yöllä valittamassa kovaa korvakipua. Nyt taitaa onneksi nukkua vielä.

Ei ollut lahjaton pukki tänäkään vuonna. Toi tällaisen ihanan, varta vasten minulle tehdyn käsityön:

1157864.jpg

Neiti kasiluokkalainen oli tekaissut kuksan äitimuorilleen teknisen valinnaisella. On ihana - joulun paras lahja.

1157865.jpg

Ystävä muisti tilkkukirjalla. Kunhan ei vain olisi nettikaupan linjat olleet kuumina, kun en ole tätä kirjakaupoissa bongannut. Kiitos!
1157862.jpg

Meillä oli joulua viettämässä myös hongkongilainen Prissy, joka antoi meille kauniit syömäpuikot. Näitä olisi kyllä kannattanut käyttää eilenkin, jottei olisi ollut niin ähky.
1157868.jpg

Miehen kanssa meillä on vielä yksi joululahja avaamatta. Kerron siitä tarkemmin varmaankin tiistaina. Siihen asti täällä on aika hiljaista.  Jossakin aiemmassa otsikossa mainittu uusi lelu on muutes kamera, joten kuvattomaksi ei jäädä ensi vuonnakaan.