pitkästä aikaa tehdä tilkkutöitä. Jokin epämääräinen entiedävielämiksihaluanisonatulla-työ taitaa ollakin kesken. Olen tilkkutöissä ihan aloittelija. Yhden vauvanpeiton ja torkkupeiton olen saanut aikaiseksi, enpä juuri muuta. Kankaita olen kyllä hamstrannut, ja kirjoja, joten malleista ja materiaaleista ei ole puutetta. Jonkun blogissa näinkin kansainvälisen tilkkublokkijutun, mutta mihinkään sellaiseen eivät taitoni riitä. Voisin kuitenkin yrittää opetella hirsimökkien lisäksi muitakin blokkeja. Ompelukonekin on ihan kohtalainen. Muutama vuosi sitten sen vaihdoin, ja todella rauhassa se on saanut ollakin. Pitäisi vain olla kunnollinen huone, johon saisi levitellä kankaat. Tuvanpöydällä kun on muutakin käyttöä.

1072152.jpg

Puikoilla on nyt perussukat. Neulominen ei oikein maita. No, koeviikko on alkamassa, joten täällä pakerretaan jaksokokeita, vanhoja aineita ja uusia kursseja.

Huomenna yritän saada Mammutille arvontapalkinnon matkaan. Terhistä ei ole mitään kuulunut, vaikka blogiinkin kävin viestiä jättämässä.