Kiitos kannustavista kommenteista. Tuo stressannut asia on osaltani järjestyksessä, olen saanut vastuuta jaettua. Käsitöissä sen sijaan ei ole kehumista. Esikoiselle väkeltämässäni pitsineulejakussa on valmiina takakappale ja toinen etukappale. Etukappale ei kuitenkaan näytä siltä kuin pitäisi, vaikka olen omasta mielestäni tehnyt ohjeen mukaan. Taitaa mennä purkuun. Salaiseen työhön meni 70 grammaa mohairia ja huovutuskintaisiin 124 grammaa. Kulutus siis 194 grammaa, saatua 50 grammaa. Neulottavaa kymppiprojektiin jää 575 grammaa, jotta olisin nollilla. Kesken, aika alkutekijöissään vielä, on Nti Lambertin huivi.

Tässä Marlelta saatu lohdutuspalkinto (sisällä teetä):

1051138.jpg


Tänään perheellämme oli ilo saada vieraaksi hongkongilainen opiskelijaystävämme. Perehdytin häntä neulahuovutuksen saloihin. Lupa kuvan julkaisemiseen on saatu.

1051143.jpg


Sain tänään luettua loppuun Reidar Palmgrenin uutukaisen Tunneli. Seuraavaksi lukulistalla odottaa Pieni lankakauppa, josta en kyllä ole kummemmin kehuja kuullut. Eedenistä itään täytyi jättää kesken turhan pienen fontin takia. Pitää lukea joskus normaalitekstinen versio.

Onnea kaikille isille! Huomenna menen tapaamaan omaani.

Arvontaan voi vielä osallistua! Löytyy tuolta vähän alempaa.