Eilinenkin päivä meni harakoille. No eeeekä - kyllä mieli piristyi. Lapsen astmakontrollissa todettiin vain positiivisia asioita. Kevääksi vielä varattiin kontrolliaika, mutta jos talven aikana ei tarvitse astmalääkitystä käyttää, voi kevään ajankin perua.

Sairaalakeikan jälkeen olimme hongkongilaisen ystävämme kanssa syömässä. Sitten suunnistimme Taitokortteliin ihastelemaan. Kävimmepä Joen langassakin. Herra melkein 6v. suunnisti suoraa päätä alakertaan, sanoi menevänsä nappeja tutkailemaan. Kovin olen ollut lujatahtoinen lankojen suhteen, mutta eilen repesi huovutustossujen verran - ja vähän ylikin. Joka kolmas kerä kun tuli kaupan päälle.

986705.jpg

Uusi Novitakin löytyi. Ja kas kummaa, siinä on aivan sama mohairisen kietaisunutun malli, jota täällä väkellän tyttärelle muutaman vuoden takaisesta SK:sta. Poitsulle ovat sukatkin kesken.

986716.jpg

Sny:lle tiedoksi, jotta huivi on aluillaan ja uusi takki ostettu sen seuraksi.

986718.jpg

Joka paikassa muuten tuntui olevan eilen lankoja tarjouksessa. Joen lanka nyt tietysti oli tarjouksia pullollaan, mutta myös Prismassa valtavat laarit täynnä seiskaveikkaa. Kuvat ovat edelleen surkeita, sama vanha korjaamaton kamera ja taitamaton kuvaaja.