SNY lukee ajatuksia. Eilisiltana tein nimittäin sen - purin aloittamani kolmiohuivin. Ensinnäkin malli ei mennyt kerralla jakeluun ja toiseksi ajatus kolmiohuivista ei miellyttänyt. Iltayöstä istuin ja selasin kaikki neulelehteni läpi etsien suorakaiteen mallista huivia. En löytänyt. Aloitin sitten esikoiselle mohairneuleista kietaisunuttua ja hylkäsin koko huiviajatuksen.

957883.jpg

Tänään pöydällä odotti muhkea paketti. SNYni oli arvannut, että tarvitsen raskaan työviikon jälkeen piristystä. Kiitos SNY!

957879.jpg

Taisinpa mainita esittelylomakkeessa, että lempilankani on Florica. Tarkkaan on tyttö lukenut. (Jo lukioaikana, yli kaksikymmentä vuotta sitten, neuloin Floricasta itselleni puseron). Ihanaa vuosikerta-Floricaa ja mukana SUORAKAITEEN muotoinen huiviohje langalle.  Lapaset ovat kauniit ja ihan sopivat. Ajatella, että saa lahjaksi jonkun itse tekemää! Ensimmäisessä paketissa sain väriteemaan sopivat sukatkin. Väri ja palmikot osuivat nappiin - täst mie piän. Krookukset tökkäilen viikonloppuna multaan, paikkakin on jo tiedossa.

Kiitos SNY - missä lienetkin. Ehkä jossain Keski-Suomessa postileimasta päätellen.

BlogiMies on lähdössä katsomaan Ganesia, pitänee hypätä kyytiin. Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille!