Terveisiä helteisestä Tallinnasta! Oli siellä muutama muukin turisti vanhassa kaupungissa tallustelemassa. Reissussa olin siis minä ja kaksi aikuisikää lähestyvää teiniä. Imeldat ostelivat kenkiä ja laukkuja - minä tyydyin lankaan. En jaksanut ruveta sovittelemaankaan mitään, kun oli niin kuuma, vaikka uusia työvaatteita tarvitsisinkin. Menomatkalla aloittelin palmikkoneulesukkia syksyn Novitan vihkosesta. Esittelen sitten joskus.

Karnaluksissa en käynyt. Liannin langat oli vielä kiinni, joten sielläkin jäi käymättä. Kaubamajassa olevasta Filatin? liikkeestä ostin jälleen mohairia. Merino Silkejä siellä hypistelin, mutta ne jätin kauppaan.

Tässä Kaubamajan lankakaupasta ulkopuolelta kuvaa (valitan kuvien heikkoa laatua):

814141.jpg

Pari kerää mohairia ostin myös VeTasta.

814151.jpg

Hahtuvaa ja liukuvärjättyä ostelin monesta paikasta. Enimmät Jolleri Käsitöökamberista (Raekoja Plats 18).

814147.jpg

814148.jpg

Vein myös Kaubamajan kirjakaupan viimeisen kappaleen Kirikindad II -kirjasesta. Hinta huikeat 44 kroonia.

814149.jpg

Sadamarketin toisen kerroksen lankakaupan myyjä kertoi suomalaisten ostavan heiltä tosi paljon lankaa. Tässä vielä tunnelmakuva Sadamarketin lankakaupan hahtuvavalikoimista:

814144.jpg

Kotiuduin vasta puoli viiden jälkeen aamuyöllä. Koti oli järjestyksessä. Ihana nuorempi teini oli laittanut paikat kuntoon lastenhoidon ohella. BlogiMiehen aika oli mennyt rehunteossa. Niinhän tuo kiitteli aamulla onneaan, kun ei tarvinnut lähteä meidän kanssamme reissuun.

Nyt pitäisi orientoitua maanantaina alkaviin töihin. Meillä onkin monta kouluun menevää - nuorin eskariin, keskimmäinen kasille, vanhin lukion tokalle ja minäkin lukioon. Vaan nyt taidan selata vähän muita blogeja ja painella sitten päiväunille. Nuoriso kuuluu leikkaavan ruohoa...