Aiemmin kesällä esittelin teille autotalliin sulkemani ystävän. Samaisessa tallissa asustelee ystävän kaveri, joka edustaa jugend-tyyliä. Myös Singer kaipaisi hieman ehostamista.

725064.jpg

Tilkkublokit ovat pelkkää rekvisiittaa. Eilen surruuttelin niitä moottorisahamerkkisellä modernimmalla kaverilla.

BlogiMies vei tänään parhaan kaverinsa Suzukinsa huoltoon - kaupunkireissuahan se tiesi taas. Tällä kertaa matka suuntautui eri kaupunkiin kuin normaalisti - pienempään ja lähempänä olevaan. Tässä kaupungissa en olekaan aiemmin ollut töissä, mutta ensi kuusta alkaen suuntaan sinne lähes joka aamu. Tänään koin valaistumisen: kyseisessä pikkukaupungissa on kiva kirjakauppa, mukava kangaskauppa (jossa on paaaaaljon tilkkutyökankaita) sekä ihana lankakauppa, jossa on kulmakunnan ystävällisin omistaja.  Kangaskaupassa en ehtinyt tänään käydä, mutta kirjakaupasta lähti mukaan Raili Mikkasen teos Aino Kallaksen nuoruusvuosista. Lankakauppaan menin hakemaan lisää huivilankaa. Sain yhden kerän kaupan päälle, kun olisi raukka jäänyt yksin väriään edustamaan.

725066.jpg

Pitäisköhän antaa miehelle varmuuden vuoksi kyseisten puljujen puhelinnumerot, jotta voi soittaa ja käskeä laittamaan emännän kotio yöksi. Kännykkähän pitää laittaa äänettömälle, jotteivät turhat puhelut häiritsisi lankojen, kirjojen ja kankaiden hiplailua.

Vielä ehtii arvontaan. Lähdemme huomenna pienelle reissulle.  Kuhmosta on varattu majoitus yhdeksi yöksi. Jatkosta ei ole vielä tietoa. Ehkä kierrämme Oulujärven ja käymme Kajaanissa tullessa. Vihjeitä hyvistä matkailukohteista ja majoituspaikoista otetaan vastaan. Yleensä lähdemme lomareissulla eteläiseen tai läntiseen Suomeen, idemmäksi ei juurikaan päästä, tällä kertaa teemme poikkeuksen. Jos tonni on täynnä ennen lähtöämme, arvon huomenna, muutoin loppuviikosta.