Cocos-laukku valmistui. Tekele oli minulla mukana eilen kaupunkireissulla. Toden totta - monta kymmentä neulojaa istui torilavan edessä ja nautti hellepäivästä. Olipa mukava näky. Tutustuin Joensuun neulojiin, joista pari oli minulle vanhaa tuttua entisestä elämästäni. Oli Hekla, Jaana, Tiina ja Tiina, Maara, Pikkumyy ja monta muuta (en jaksa linkittää). Vastaanotto oli lämmin, kiitos. Kiva oli tavata.

712504.jpg


Tunnustan. Kävin Joen langassa. Ostin pari ommeltavaa laukkumagneettia. Hieno idea, voi kierrättää, kun viskaa vanhan laukun mäjelle. Sorruin vain yhteen lankakerään. Sukkalankaa on pakko saada, kun nuo värjäämäni langat ovat vahvistamatonta. Joo joo, on siellä (khöm) muutama kerä sukkalankaakin tuolla laatikossa, mutta ei kovin monta (ehkä kymmenen...) eikä yhtään tämännäköistä:

712507.jpg


Toinenkin pionilajike aukaisi nuppunsa. Mikähän lienee tämän lajikkeen nimi? Yhtä vanha sekin on kuin tuo edellinen.

712508.jpg

Nyt on ongelma. Seuraavaa neuleprojektia pitäisi suunnitella. Varmaan tulee jotain pienille ihmisille, synttäreitä ja syntymisiä (ei minulle sentään) on tulossa. Huiviakin olisi kiva ruveta tekemään - älkääkä sanoko mitään siitä keskeneräisestä haarukkapitsihuivista. Hitsi kun pakolliset kotityöt, matonpesut ja halonmätöt ja muut, häiritsevät harrastuksia. Töihinmenoonkin pitäisi alkaa pikku hiljaa orientoitua. Tuleekohan lomastressi.