Pieni löytökissa haettiin kotiimme viime kesänä. Nimekseen tämä hellitty sohvien ritari sai Romeon. Romeosta kasvoi oikea sylikissa, juuri sellainen kuin kissan pitää olla.

690358.jpg

Vaan toukokuussa ei Romeo tullut kotiin retkeltään. Liekö Julian kutsu ollut liian houkutteleva tälle vielä leikkaamattomalle pikkukollillemme. Myös palavasilmäisiä petoja - supikoiria - on nähty lähistöllä. Odottelemme edelleen Romeota kotiin. Jos näet, käske kotiin ja sano, että Latz odottaa.

Romeo oli ollut viikon kateissa, kun meitä kysyttiin sijaisvanhemmiksi. Rontti-kolli ei viihtynyt rivitalossa, jossa naapurit eivät olleet kissaihmisiä. Se oli tottunut vapauteen. Tämä rohkea ja reipas kissa selviytyi puoli vuotta sitten tulipalosta piiloutumalla talon kellariin. Palossa Rontti menetti kotinsa, kaksi kissaystäväänsä ja kaksi koirakaveria. Vain Rontti selviytyi neuvokkuutensa ansiosta. Nyt meillä on kunnia antaa koti Rontille. Se on ihana kissa. Se ei viihdy sylissä, mutta tulee kylkeen nukkumaan. Se on ylväs ja itsenäinen - juuri sellainen kuin kissan pitää olla.

691932.jpg